10-10-2008 12:00:00
Stare civila

Situatia solicitarilor de transcrieri

Aici puteti accesa situaţia transcrierilor primite spre avizare de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj în anul 2009, începând cu 15 iunie 2009. Pentru căutare, tastaţi Ctrl + F în formularul descărcat.

Aici puteţi accesa situaţia actualizată zilnic a transcrierilor primite spre avizare de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj în anul 2010. Pentru căutare, tastaţi Ctrl+F în formularul descărcat

 Aici puteti accesa situaţia actualizată zilnic a transrierilor primite spre avizare de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj în anul 2013 Pentru căutare, tastaţi Ctrl + F în formularul descărcat.

 Aici puteti accesa situaţia actualizată zilnic a transrierilor primite spre avizare de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj în anul 2014 Pentru căutare, tastaţi Ctrl + F în formularul descărcat.

Aici puteti accesa situaţia actualizată zilnic a transrierilor primite spre avizare de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj în anul 2015 Pentru căutare, tastaţi Ctrl + F în formularul descărcat.

Aici puteti accesa situaţia actualizată zilnic a transrierilor primite spre avizare de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj în anul 2016 Pentru căutare, tastaţi Ctrl + F în formularul descărcat.

Aici puteti accesa situaţia actualizată zilnic a transrierilor primite spre avizare de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj în anul 2017. Pentru căutare, tastaţi Ctrl + F în formularul descărcat.

Aici puteti accesa situaţia actualizată zilnic a transrierilor primite spre avizare de Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj în anul 2018. Pentru căutare, tastaţi Ctrl + F în formularul descărcat.Toate drepturile rezervate @ Directia Publica DOLJ